به گزارش خبرنگار سینماپرس این مراسم با یادبودی از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی آغاز شد. شهردار تهران، مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و... از جمله حاضران در این مراسم بودند. حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی نیز با تأخیری نسبتا طولانی و بعد از افتتاحیه رسمی خود را به این مراسم رساند.
هاشم میرزاخانی مدیرعامل موسسه تصویر شهر اولین سخنران این مراسم بود؛ میرزاخانی با بیان اینکه سینماملت به عنوان سرمایه اجتماعی از سال ۱۳۸۷ آغاز به کار کرد اظهار داشت: این سینما در آن دوران ۴ سالن اصلی و یک سالن VIP را شامل می شد. با یاری خدا و فعالیت همکارانم در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و موسسه تصویر شهر توانستیم ظرف ۹ ماه این سالن را به ۱۲ پرده نمایش افزایش دهیم.
وی ادامه داد: من خدا را شاکرم که آیین افتتاحیه این سالن ها را قبل از برگزاری جشنواره فیلم فجر می بینم؛ ما برنامه ریزی برای اجرای تئاتر و موسیقی، برگزاری ایونت های مختلف، گالری و... انجام داده ایم. سعی داریم کتابخانه تخصصی سینما را در این پردیس سینمایی آماده کنیم. خوشبختانه ۸۰۰ صندلی در فودکورت این مجموعه داریم.
میرزاخانی سپس با اشاره به افتتاح پارکینگ این مجموعه اعلام کرد: ما سعی کردیم سطح رفاه را برای مخاطبان این سینما بالا ببریم.
حسین انتظامی که با تأخیر به این مراسم رسید به عنوان دومین سخنران پشت تریبون رفت و ضمن عرض تسلیت به مناسبت سردار حاج قاسم سلیمانی گفت: وظیفه خودم می دانم از مدیریت شهری برای توجه ویژه به توسعه زیرساخت های فرهنگی تشکر کنم.
وی ادامه داد: استحضار دارید ما هرچقدر زیرساخت های فرهنگی را توسعه دهیم به امنیت آفرینی برای کشور کمک می کند. در زیرساخت های فرهنگی به تولیدات هنری توجه می شود و می توان آسیب های اجتماعی را کنترل کرد. ما طی سال جاری هفت و نیم درصد افزایش سالن سینما و ۸ درصد افزایش در صندلی سالن های سینما را نسبت به سال قبل شاهد هستیم.
انتظامی خاطرنشان کرد: ما در بیش از ۱۰۰۰ شهر کشور زیرساخت سینما نداریم که امیدواریم در سال آینده بتوانیم ۲۲ شهر کشور را به سالن سینما تجهیز کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین امرودی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران سومین سخنران این مراسم بود. وی با بیان اینکه ما هر ۱۵ روز یک بار آمادگی افتتاح یک مجموعه را داریم گفت: ما تا آخر خردادماه افتتاحیه چندین بلک باکس، سالن سینما و... را خواهیم داشت.
وی افزود: سینما و هنر می تواند زیستن خوب را به ما بیاموزد؛ سلامت اجتماعی ما را تضمین کند. سینما ابزار مهمی است و می تواند مشکلات حمل و نقل را مرتفع کند. فیلم فاخر می تواند تمدن سازی باشد که در چله دوم انقلاب بابد تمدن سازی کنیم، همان چیزی که ستون نظام سلطه را لرزانده است. ما آمادگی داریم هرچه بتوانیم کمک کنیم تا در راه توسعن فرهنگ و هنر قدم برداریم.
حناچی، شهردار تهران به عنوان سخنران دیگر این مراسم گفت: پردیس سینمایی ملت از جهت معماری جای خاصی است. بعد از پردیس آزادی این دومین پردیسی است که به معماری توجه کرده و دوستان تلاش کردند مشکلات این پردیس را حل کنند. ظرفیت صندلی های این سینما معمولا ۲ برابر شده و برخی مشکلات زیرساختی این سینما حل شده است.
وی افزود: ما اگر می خواهیم عرصه هنر توسعه پیدا کند باید عرصه رقابت فعال شود. اگر سینمای ما در دنیا حرفی برای گفتن دارد ریشه اش رقابت در جشنواره فیلم فجر است.
ارسال نظر